האוניברסיטה העברית בירושלים הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה

כללי

תוכנית הלימודים ל"מוסמך" היא אישית, ומורכבת סביב נושא המחקר של התלמיד ובהתאם לנטיותיו. משום אופיים הבסיסי של לימודי החוג,
הריהו מסייע גם לתלמידים מחוגים אחרים להשלים ידיעותיהם במקצועות הבסיסיים המענינים אותם.

החוג מאפשר לעשות עבודת גמר בתחומי הביוכימיה ומדעי המזון.

חובה על הלומדים בחוג ללמוד לפחות 15 נ"ז מבין אלו המוצעות על-ידי החוג בלימודי ה"מוסמך" למעט הסמינרים.

 

 

יו"ר החוג: פרופ' מאשה ניב
מזכירות החוג: גב' אתי אקרמן (טופס ליצירת קשר),
טלפון: 08-9489259
פקס: 08-9363208

 

 

חדשות

בתאריך ה- 10.03.11 מיד בסיום היום הפתוח בקמפוס רחובות,
ערך החוג לביוכימיה ומדעי המזון מפגש עם בוגרים וחוקרים והזמין את כל המועמדים באי היום הפתוח .

במפגש השתתפו כ- 10 מחוקרי החוג ו- 6 בוגרים, הגיעו כ- 80 מועמדים מתעניינים בתחום לימודים זה.

במפגש הביאו איתם בוגרים המכהנים בתפקידים שונים בתעשיית המזון את מיטב מרכולתם.


© כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים ק.ג. עיצוב - בניית אתרים