האוניברסיטה העברית בירושלים הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה

כללי

החוג לביוכימיה ומדעי המזון הוא חוג לימודים לתואר "בוגר" העוסק במדעי-היסוד הרלוונטיים במדעי הביוכימיה ומכשיר טכנולוגים של מזון. לימודי ה"בוגר" עוסקים בטיפול בתוצרת חקלאית מעת איסופה והנבטתה ועד הגעתה אל הצרכן. טיפול זה מהווה חלק משמעותי מכלל התשומות בייצור המזון. למי שעומד בדרישות מוענק התואר "בוגר במדעי החקלאות". הבוגרים יכולים להשתלב בתעשיית המזון או להמשיך בלימודים מתקדמים בתחומי מדעי החיים, ביוכימיה ועוד.

תוכנית הלימודים בחוג ביוכימיה ומדעי המזון מחייבת אותך לעמוד בדרישות קורסים במכסה של 150 נ"ז שרובם חובה ומיעוטם בחירה.

 

 

יו"ר החוג: פרופ' מאשה ניב
מזכירות החוג: רווית טלמור
טלפון: 08-9489259
פקס: 08-9363208

 

 

חדשות

בתאריך ה- 02.03.2017, מיד בסיום היום הפתוח בקמפוס רחובות, ערך החוג לביוכימיה ומדעי המזון מפגש עם חוקרים ובוגרים והזמין את כל המועמדים באי היום הפתוח .

במפגש השתתפו כ- 10 מחוקרי החוג ו- 6 בוגרים העובדים בתעשיות המזון, בשרות הציבורי ועוד.

מטרת הפגש, לאפשר למתעניינים להבין הלכה למעשה, כלומר להדגים בפניהם את אפשרויות התעסוקה העתידיות למסיימי תואר בוגר בביוכימיה ומדעי המזון.


© כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים ק.ג. עיצוב - בניית אתרים