לעמוד הבית האוניברסיטה העברית בירושלים הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה

חברי החוג

חברי המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

פרופ' חגי אבליוביץ

ד"ר אנה ארוניס

ד"ר יצחק בילקיס

פרופ׳ עידו ברסלבסקי

פרופ' גרטלר אריה (אמריטוס)

ד"ר צבי חיוקה

ד"ר איתן ישראלי (אמריטוס)

ד"ר זהר כרם

ד"ר לודמר צבי (אמריטוס)

פרופ' זכריה מדר (אמריטוס)

פרופ' אפרת מונסנגו-אורנן

פרופ' עמוס נוסינוביץ

פרופ' מאשה ניב

פרופ' מיכה נעים (אמריטוס)

דר' מירב פיכמן

פרופ' אורן פרוי

פרופ' רם רייפן

פרופ' סם שגיא (אמריטוס)

פרופ' בטי שוורץ

ד"ר עליזה שטרק

ד"ר רוני שפירא

פרופ' אורן תירוש

מורים מחוץ למכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה

פרופ' צבי ויינברג

מר יהושע חאבה

פרופ', דרובי סמיר

פרופ' שלמה סלע

גב' גליה צוקרמן

ד"ר אמנון צירלין

פרופ' יוסף קנר

ד"ר דוד קראוס

ד"ר ויקטור רודוב

ד"ר אורן שיינברג

ד"ר משה שמש

מר שאול פיגנבויים

ד"ר יוחנן ערבות

ד"ר קובי מאירי

© כל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים ק.ג. עיצוב - בניית אתרים