התכנסות באודיטוריום ע"ש אריוביץ בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית פתיחה וברכות שחל עבו המכון למדעי הצמח, וגנטיקה בחקלאות
מגוון ביולוגי בחימצה (חומוס): מה מצוי בו וכיצד ניתן לנצלו
עודד ירדן המחלקה למחלות צמחים ומיקרוביולוגיה
פטריות "יבשתיות" בסביבה ימית – מי הן, מה הן עושות שם והאם יש בהן גם תועלת עבורנו
דרור מינץ מכון וולקני
השפעת החברה המיקרוביאלית של הקומפוסט על בריאות הצמח
אדוארד יורקביץ המחלקה למחלות צמחים ומיקרוביולוגיה
מגוון החיידקים במעי זבוב הים התיכון: תיפקוד ושימושים אפשריים
יעל מנדליק המחלקה לאנטומולוגיה
מגוון המינים של מאביקי בר ותרומתם ליבול החקלאי
משה קול המחלקה לאנטומולוגיה
המגוון הביולוגי בבתי גידול חקלאיים ותרומתו להדברה ביולוגית של מזיקים

(if you don't see the video, try updating your flash player )